ALSD-online-paneeli: Mitä tehdä, kun pelit pysähtyvät

huippuluokan sviittien ohjaajien yhdistyksessä online-paneelien matkalla, ALSD naputti Cincinnati Redsin Chris Bausano, Atlanta Hawks/State Farm Arenan Ben Brown AS sekä Sacramento Kingsin Justin Petkus jakamaan näkemyksensä myynnistä, palvelusta ja johtajuudesta sulkemisen alkuaikoina sekä COVID-19: n tuottamien epävarmuustekijöiden aikana.

Olemme kaikki käytettävissä etsimässä vastauksia juuri nyt. Aihe on, että löydettäviä vastauksia ei aina ole tarjolla, mikäli COVID-19: n vertaansa vailla olevaa luonnetta sekä sen tarttumista urheiluun ja viihdemaailmaan sekä laajempaan maailmaan. Löydämme kuitenkin paljon todennäköisemmin vastauksia, jos tarkistamme ongelmia yhdessä. Joten ALSD on lisännyt uuden aineellisen nuolen quiveriin – online -paneelikeskusteluihin, joihin he soittavat ”ratkaisuihin sulkemiseen”; Säännöllinen videosarja vinkkejä, taktiikoita sekä hienoimpia menetelmiä nykyisen ilmaston navigoimiseksi tehokkaasti.

Tässä ensimmäisessä jaksossa ALSD tarjoaa toimivia käsitteitä tarkalleen kuinka hienoimmista käsittelystä sekä palveluhenkilökunnasta, asiakkaista sekä nykyisen terveyden ja hyvinvoinnin sekä talouskriisin tulevaisuudennäkymistä.

Paneelit Chris Bausano, premium -myynti- ja palvelujen johtaja, Cincinnati Reds, Ben Brown, sviittimyyntijohtaja, Atlanta Hawks/State Farm Arena ja Justin Petkus, lippujen myynti- ja palvelujen varatoimitusjohtaja, Sacramento Kings jakavat näkemyksensä Jared Frankin kanssa, EVP: n kanssa /Kustantaja, ALSD.

Älkäämme tuhlaa tällä kertaa, mutta hyödyntäkö sitä hetkenä heijastaa, arvioida, parantaa ja yhdistää. Näin on tarkalleen, kuinka kolme eri liigan joukkuetta, maantieteellisiä alueita ja markkinoiden kokoja ovat tarkoituksellisia kasvusta ja liiketoimintansa siirtämistä eteenpäin, samalla kun kiinnostavat empatiaa.

Johdanto/taloudenhoito Huomautuksia: 0:16

Toistojen nykyinen mentaliteetti WFH -maailmassa: 7:16

Kuinka hienointa vuorovaikutusta ja työskennellä yhdessä henkilöstön kanssa: 9:58

MTV Cribsin mukautukset/virtuaaliset onnelliset työajat: 12:53

Kuinka pitää henkilöstön nälkäinen ja inspiroitunut – Hawks University: 14:33

Aikaisemmin takamerkkien asettamat työpaikat: 19:28

Mikä haluat Coronavirus -tarinasi olevan? 22:24

Luova viestintä sekä hyvinvointi koskettavat premium Bologna FC 1909 Paita -asiakkaita: 25:10

Mahdolliset yritykset/teollisuus, joihin COVID-19 vaikuttaa vähemmän: 27:48

Palauttaa tai ei palauttaa: 34:24

Kuninkaan avustustoimet ruokakaupan ketjun kumppanin kanssa: 42:37

Kuinka mitat menestystä? 45:08

Lisätietoja on ALSD.com

#Arena #SportsBiz #SportSenterment #Sportshospitaalisuus Eintracht Frankfurt Paita #SportsIndustry #Stadia

Seuraava ALSD Worldwide -lehden-Euroopan johtava premium-istuimen ja urheilun vieraanvaraisuuden alan johtava tapahtuma-pidetään äskettäin kruunattujen Premier League -mestarien, Liverpool FC: n Anfield-stadionin talossa, 12.-13. Lokakuuta sekä tutkii tarkalleen kuinka tarkalleen Tuottojen lisääminen uusilla rakenteilla, kunnostuksella, palvelulaajennuksilla ja tekniikalla. Huom. ALSD Worldwide 2020 toimii sekä fyysisiä että online -näkökohtia varmistaakseen, että kukaan ei kaipaa!

ALSD Internationalin vuoden 2020 painos Park sekä M&S Bank Areena sekä lukuisia verkostoitumistapahtumia, jotka varmistavat optimoidut mahdollisuudet tieto-osakkeelle, verkostolle ja liiketoiminnalle.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille

#ALSD – Racing Club de Avellaneda Paita Premium -istuinsektorin johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan

#SportsvenueBiz

#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.