Greenville, Etelä -Carolina, pitää 2022 Bassmaster perinteinen

B.A.S.S. Palaa Etelä -Carolinaan vuoden 2022 Academy Sports + Outdoors Bassmaster -perinteiseen, jonka tarjoaa Huk Hartwell -järven kanssa, jolla on spektaakkeli neljännen kerran. See Andersonin ja vierailureenvillescin hallussa oleva tapahtuma lavastetaan 4. – 6. maaliskuuta. Tappiot tapahtuvat ympäristöystävällisestä Pond Landing & Event Centeristä, kun taas päivittäiset punnitukset pidetään Bon Secours Wellness Arenalla. Bassmasterin perinteinen ulkona esitys lavastetaan Greenville -kongressikeskuksessa.

“Kaikki Hartwell -järvestä ja Greenvillen kaupungista tekevät niistä ihanteellisen asetuksen varsinaiselle bassokalastuksen kulholle”, B.A.S.S. Toimitusjohtaja Bruce Akin sanoi. ”Bassmasterin perinteinen ei ole vain mahdollisuus maailman parhaimmille kalastajille esitellä kykyjään, se on itse urheilun vuosittainen tapahtuma.

“Hartwell -järvi tarjoaa ihanteellisen sivuston uskomattomaan kilpailuun, samoin kuin Greenvillen kaupunki tarjoaa hotelleja, ravintoloita sekä muita tiloja, joita vaaditaan klassikon kokoiselle tapahtumalle.”

Hartwell-järvi on 56 000 hehtaarin ihmisen tekemä säiliö Georgian ja Etelä-Carolinan välillä, joka sisältää osia Eintracht Frankfurt Paita Savannahista, Tugaloosta ja Seneca Riversistä.

“Etelä -Carolinan osavaltio on innoissaan tervetulleeksi Bassmasterin perinteiseen takaisin Hartwell -järvelle neljännen kerran, koska aluksi pidättäytyi vuonna 2008”, Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita totesi vierailusuunnitelman myyntijohtaja David Montgomery. “Sen lisäksi, että se on palannut perinteiset asetetut osallistumistiedot, se on kuitenkin osoittautunut yhdeksi Greenvillen alueen suurimmista taloudellisten vaikutusten Costa Rican Jalkapallomaajoukkue Paita tapahtumista.”

Vuonna 2018 143 323 fania meni kaikkiin klassisiin tapahtumiin, jotka tuolloin oli ennätys.

“Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta pitää Bassmasterin perinteinen, kun se on jälleen Hartwell -järvellä”, totesi See Andersonin toimitusjohtaja Neil Paul. “Andersonin alueen johto on sitoutunut huomattavasti ympäristöystävälliseen lampi-laskeutumiseen sekä Hartwell-järven mainontapyrkimyksiin, samoin kuin odotamme vielä yhden ennätyksellisen tapahtuman Greenvillen joukkuetovereidemme kanssa.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.