Heymann Performing Arts Center liittyy Ungerboeckin naapurustoon

Heymann Performing Arts Center on valinnut Ungerboeckin esittävän taiteen auttamiseksi muuttamaan digitaalisesti liiketoimintaa asiakasyhteyshallintaa, suorituskykyoperaatioita, rahallisia kirjanpito- ja raportointitarpeita.

BRIAN MCGRATH, Heymann Performing Arts Center’s-Lafayette, Louisiana-pohjainen 2100 istuimen sijainti-pääjohtaja-sanoi:

Meitä ei ehkä löydy New Yorkista, mutta meillä on kaikki tapahtumapaikkojen monimutkaisuus suuremmilla markkinoilla. Esimerkiksi, olemme tuottaneet ainutlaatuisia hinnoittelu- ja arviointirakenteita, jotka auttavat meitä paljon paremmin palvelemaan asiakkaitamme, mikä tekee liiketoiminnasta helpoksi kanssamme. Seurauksena on, että tapahtuman hinnoittelu, sopimukset sekä laskutus oli tehtävä Excel -arkeilla. Se ei ollut kestävä ratkaisu. Tarkasteltuaan useita paketteja havaitsimme, että Ungerboeck vastasi liiketoimintatarpeitamme ilman räätälöintia tai kiertotapoja.

Ungerboeckin toimitusjohtaja Manish Chandak lisäsi:

Olemme erittäin innostuneita tervetulleeksi Brianin ja joukkueen Ungerboeck -yhteisöön. Vain 30 päivää heidän aluksellaan olevaan Heymann on samoin kuin juokseminen ja hyötyvät jo heidän digitaalisesta muutoksestaan.

Tietoja Heymannin Urawa Red Diamonds Paita esittävän taiteen keskuksesta
Yli 50 vuotta myöhemmin ja lukuisten remonttien jälkeen, uusittu Heymannin esittävän taiteen keskus hyötyy edelleen kaupunkiin ja niihin, jotka nauttivat sen nähtävyyksistä. Lafayette’n öljykeskuksen vieressä auditorio helpottaa kansainvälisesti tunnettuja esityksiä sekä paikallisesti kuratoituja teoksia ympäri vuoden. House to Broadwayn musikaalit, näkyvät konsertit, sinfonia, teatteri sekä enemmän Heymann-keskuksen 2 168 istumakyvyn sekä huipputeknisen akustisen suunnitelman tekevät siitä yhden Acadianaan intiimimmistä kuuntelutiloista.

Tietoja Ungerboeckista
Ungerboeck on maailman johtava tapahtumainnovaatioalusta, joka antaa yli 50 000 henkilöä yli 50 maassa. Ungerboeckin naapurusto on jäsenten joukossa yli 200 esittävän Bologna FC 1909 Paita taiteen tapahtumapaikkaa ympäri maailmaa, mukaan lukien Salt Lake Region Arts Center, jazz Lincoln Centerissä ja Chandler -taidekeskus. Se on myös markkinajohtaja, kun kyse on sekä stadionista että areenasektorista.

Ungerboeck on toiminut yli 30 vuoden ajan tapahtumateollisuuden innovaatiojohtajana – ohjaamalla innovaatioita ja auttavat organisaatioita sopeutumaan kehittyviin suuntauksiin. Organisaation allekirjoitusalusta on tarjolla kuudessa kielellä.

Ungerboeck tukee ylpeänä ympäri maailmaa asiakaskuntaa maailmanlaajuisesta pääkonttoristaan Yhdysvalloissa alueellisilla esityksillä Saksassa, Ranskassa, Meksikossa, Englannissa, Australiassa, Kiinassa ja Hongkongissa.

Jos haluat lisätietoja Ungerboeckista, ota yhteyttä Stacie Baueriin osoitteessa t: +1 636-300-5606 tai sähköpostitse osoitteeseen stacie.bauer@ungerboeck.com

UngerBoeck on pitkäaikainen VIP-sponsori urheilupaikan liiketoiminnasta. Lisätietoja tarkista niiden luettelo Internet -SVB -hakemistossa tai napsauta alla olevaa bannerimainosta …

#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien Flamengo Paita ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.