Kongressin tuen

ansaitseminen nuorisourheilun edunvalvonnassa liittovaltion tuen hakemiseksi nuorisourheiluohjelmille tukee ainakin neljää puolueellista kongressin jäsentä, jotka ovat allekirjoittaneet alustavia kirjeitä, Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita jotka tukevat puhelinsoitoa vähintään 8 miljardia dollaria hätärahoitukseen.

Kongressin kaukasuksen kahdenväliset nuorisourheilun päätuolit-rep. Ron Kind (D-Wisconsin), edustaja Rodney Davis (R-Illinois), edustaja Marc Veasey (D-Texas) sekä edustaja Kelly Armstrong (R-Pohjoinen Dakota)-ovat ensimmäinen liittyä merkiksi -Play Sports Coalitionin laatimassa kirjeessä. Huhtikuussa koalitio ilmoitti hakevansa 8,5 miljardia dollaria kehitettäessä nuorisourheilun tarjoajille tarkoitettua taloudellista vakautusrahastoa nuorisourheilun COVID-19-työryhmän perustamisen lisäksi.

“Varsinkin nyt fyysinen aktiivisuus ja pysyminen aktiivisesti ovat niin välttämättömiä sekä lapsille että teini -ikäisille”, Kind sanoi. ”Vaikka monet järjestäytyneet nuorisourheilulajit ovat pidossa COVID-19-pandemian aikana, meidän on taata, että nuorisourheilujärjestöt pystyvät suorittamaan sen, kunnes on riskitön jatkaa järjestäytyneen urheilun jatkamista. Työskentelen mielelläni kahdenvälisen perustan tarjotakseen tukea nuorisourheilujärjestöille tämän haastavan ajan aikana. ”

“Valmensin kaksoispoikien nuorten jalkapallojoukkuetta monien vuosien ajan samoin kuin olen nähnyt ensinnäkin omistautumisen ja uhrauksen, jota pelaajat, vanhemmat ja Tigres UANL Paita yhteisöt vaativat näiden liigajen menestymistä”, Davis totesi. ”Tämä pandemia on sulkenut kaikki nuorten urheilulajit ja aiheuttanut epävarmuutta nuorille urheilijoille ympäri maamme. Nuorten urheilukaukasuksen yhteispuheenjohtajana pyrimme auttamaan näitä liigaita, jotka tarjoavat niin paljon arvoa lapsillemme, pystyy jatkamaan, kun se on riskitöntä tehdä niin. ”

Pyrkimyksen ilmoittamisen jälkeen Play Sports Coalition on kerännyt paljon yli 1000 naapuruston johtajaa, jotka edustavat miljoonia nuorisourheilijoita, perheitä, valmentajia ja vapaaehtoisia. Ryhmä etsii Cares Act Apuohjelman kasvua urheilupohjaisten nuorten etenemisjärjestöjen, interscholastic-urheiluohjelmien ja nuorisourheilun tarjoajien kattamiseksi.

Koalitiota johtavat Jon Butler (Pop Rangers FC Paita Warner), Jeremy Goldberg (Leagueapps), Keri King (Triple Crown Sports), Benita Fitzgerald Mosley (olympiakisojen kultamitalisti sekä Laureus Sport for Great Foundation USA: n toimitusjohtaja), Wayne B. Moss (Nuorisourheilun kansallinen neuvosto), samoin kuin Luke Zaientz (hallitsevat mestarit).

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.