Kuinka Brenda Martinez pääsi eroon epäonnistumisesta?

Avustaminen urheilijoiden palautumisesta epäonnistumisesta

Virheiden tekeminen sekoittaa paljon urheilijoiden mieliä. Näet kaiken aikaa niin kuin olet todennäköisesti kokenut sen jossain määrin.

Olet kouluttanut vaikeaa tätä kilpailua varten … Omistat itsesi urheilulajesi kanssa … työnsit itsesi käytännössä rajaan … Sinä hienosäätit tekniikkaasi … tunnet olosi positiiviseksi, kun kilpailu liikkuu lähellä … tunnet olosi ehdottomasti valmistautuneena.

Ja sitten odottamaton tapahtuu … putoat, matkat, kaipaat, virheet, hylkäät tai jotain vastaavaa, joka jättää sinut tuhoutumaan. Kysyt itseltäsi: “Kuinka maailmassa tämä olisi voinut tapahtua?”

Mitä nyt? Sinulla on vielä yksi tapahtuma tulossa.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: (1) Voit vastata negatiivisesti viimeiseen kilpailuun ja antaa tämän antaa seuraavalle kilpailusi; tai (2) voit vastata taistelijan sitkeydellä.

Mielenterveys on se positiivinen toiminta vastoinkäymiselle. Mielenterveys on ajattelutapa, joka pakottaa OGC Nice Paita eteenpäin sen sijaan, että valitsee elämään epäsuotuisat hetket.

Osta saadaksesi urheilullisen mahdollisen mahdollisen vaatimuksen päästä vanhaan sanaan: ”Ei ole merkitystä, mitä sinulle tapahtuu; Se on mitä teet sen kanssa, mitä sinulle tapahtuu. ”

Kun vuoden 2016 Rion olympialaiset lähestyvät pian, voit löytää paljon inspiroivia tarinoita urheilullisesta menestyksestä. Nämä inspiroivat urheilijat kykenevät taipumaan henkisen sitkeyden lihasmassansa, koska he ovat tehneet tietoisen vaihtoehdon ja sitoutumisen pelin henkisen puolen luomiseen.

Olympiaurheilijat saavat vain yhden laukauksen joka neljäs vuosi ja ymmärtävät, että jos he menestyvät, he vaativat vahvaa henkistä peliä.

Nämä urheilijat ovat omistaneet useita tunteja henkisen koulutuksen ymmärtämistä siitä, että henkiset haasteet ovat yleensä suurempia kuin kilpailun fyysiset vaikeudet.

Raita sekä kenttäjuoksija Brenda Martinez oli kouluttanut monien vuosien ajan kilpailemaan olympialaisissa 800 metrissä.

Martinez oli suorittanut erinomaista kilpailua noin puoli kierrosta karsinnasta ensimmäiseen olympiajoukkueeseensa, kun hänen jalkansa takertuivat vielä yhdellä juoksijalla, joka laukaisi hänet menettämään tasapainonsa.

Siihen mennessä, kun hän toipui neljä muuta juoksijaa, ohitti hänet, hämmästyttäen hänen olympialaisensa todella toivovat 800 metrissä.

Martinez on saattanut nopeasti antaa tunteensa pilata kokeilunsa ja mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa kilpailla olympialaisissa. Sen sijaan Martinez päätti luoda eteenpäin ja aloitti psykologisesti valmistelut seuraavalle kilpailulleen, 1500 metrille.

Oliko Martinez järkyttynyt? Toki hän oli. Martinezilla oli kuitenkin tehtävä sekä tavoite saavuttaa. Martinez ymmärtää, että itsensä säälillä ei ole hyötyä hänen seuraavalle kilpailulleen.

Martinez: ”Raita ei välitä tunteistasi. Sinun on vain askel eteenpäin. ”

Martinezin henkinen sitkeys varmennettiin erontekijänä, kun hän juoksi 1500 metriä kolme päivää myöhemmin.

Martinez ei vain kompastu pari kertaa finaalin aikana, vaan hän oli viides 200 metrin oleskelua ja vain kolme parasta viimeistelijää tekevät olympiajoukkueen.

Martinez kaivoi syvää, ajoi vaikeasti maaliin, valmistui kolmanneksi kolmella sekunnissa sadasosaa ja teki USTAF-olympiajoukkueesta.

Martinez: “Sanoin vain itselleni olla antamatta.”

Usko vain siitä, mitä saatat tehdä urheilullisesti henkisen sitkeyden lisäetujen avulla.

Mielenluvuuden kärki:

Ensinnäkin, etsi inspiroivia tarinoita olympialaisista tai asiantuntija -urheilijoista, jotka ylittävät vastoinkäymiset. Tulosta uutisia henkisestä sitkeydestä ja säveltä heidän lainauksensa muistikirjaan.

Kuinka voit uskoa paljon enemmän kuin olympialainen ja reagoida kestävyyden ja henkisen sitkeyden vaikeuksiin?

Tässä on menestyskaava:

Sitoutuminen koulutukseen + korkea motivaatio + henkinen sitkeys = menestys

Opi tarkalleen, kuinka ei muistaa menneitä virheitä ja olla positiivisia nykyisyydessä!

Jos olet urheilija, joka kamppailee epävarmuudesta, menettää luottamusta tai et voi ottaa ”harjoittelua” kilpailuun, positiivinen urheilija on sinulle!

Positiivinen urheilija-CD ja työkirjaohjelma ovat 14 päivää todistettuja luottamusta lisääviä menetelmiä, jotka Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita takaavat dramaattisesti kehittävän itsetuntoa ja parantavat urheilun suorituskykyä.

Opi paljon enemmän yhdestä paljon näkyvistä CD -ohjelmistamme positiivisessa urheilija -sarjassa…

Positiivinen urheilija: 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten

Mitä asiakkaat sanovat?
”Sain positiivisen urheilijan sekä minun on kerrottava teille, että se on yksi parhaimmista investoinneista, joita olen koskaan tehnyt urheilussa (ja olen tehnyt melko paljon!)” Olen huippu -amatööri -mailapalloilija. Minulla on useita määritelmiä sekä alueellisia nimikkeitä sekä 2 kansallista nimeä. Tekniikkasi ja konseptit ovat napsauttaneet minut myös pitkään kestäneestä lammasta, joka on kestänyt menetelmän. Urheilu on jälleen hauskaa samoin kuin pelaan kuin vanha itseni Stade Rennais FC Paita ensimmäistä kertaa pitkään aikaan! ”
~ Mark Davis

Lisää paljon enemmän arvoa yonull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.