Las Vegas myönsi 2021 CONCACAF Gold Cup -finaalin

Allegiant -stadion Las Vegasissa isännöi ensimmäistä suurta kansainvälistä tapahtumaa 1. elokuuta, kun CONCACAF Gold Cup -finaali Kashiwa Reysol Paita pidetään NFL: n Raidersin kotona aivan kuten tapahtumapaikka juhlii ensimmäistä Koko toimintavuosi.

“Olemme innoissamme siitä, että vuoden 2021 CONCACAF Gold Cup on tulossa maailman urheilupääkaupunkiin”, sanoi Las Vegasin yleissopimuksen ja vierailijoiden viranomaisen toimitusjohtaja ja presidentti Steve Hill. ”Olemme iloisia siitä, että meillä on mahdollisuus isännöidä tämän kaliiperin tapahtumaa, ja maailmanluokan viihde-, ruokailu-, ulkoseikkailu- ja urheilumahdollisuuksilla olemme varmoja, että joukkueet ja heidän fanit löytävät unohtumattoman, vain Vegas-kokemuksen. ”

16. vuosittainen Gold Cup on alueen parhaan miehen kansainvälinen jalkapallokilpailu, ja se tuo joukkueita koko Amerikasta Yhdysvaltoihin. Alustavat kierroksen ottelut pidetään 2. heinäkuuta alkaen Inter Miamin Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita stadionilla Fort Lauderdalessa, Floridassa. Ryhmävaihe alkaa 10. heinäkuuta. Ryhmävaihe ja pudotuspelejä julkistetaan myöhemmin.

“Concacafissa olemme erittäin innoissamme tämän kesän Gold Cupista ja tiedämme, että Las Vegas ja Allegiant -stadion tarjoavat loistavan isäntäkaupungin ja tapahtumapaikan finaalille”, sanoi Concacafin presidentti Victor Montagliani. ”2021 on CONCACAF: n 60 -vuotisjuhlavuosi, joka tekee tästä painosta erityisen erikoista pelaajille ja faneille. Liitto- ja heidän joukkueensa odottavat tätä turnausta loistavasti ennakointia ja on sopivaa, että alueellinen mestari kruunataan niin erinomaisessa paikassa ja kuuluisassa kaupungissa. ”

Las Vegasissa asuu USL -mestaruusjoukkue The Lights, joka pelaa Cashman Fieldissä keskustassa. Kaupunki isännöi myös vuoden 2019 Leagues Cupin otsikkopeliä, joka on Major League Soccerin joukkueiden ja Meksikon Liga MX -joukkueiden välinen kilpailu.

“Raiderit ovat ylpeitä liittyessään Las Vegasiin isännöimään vuoden 2021 CONCACAF -kultakupin finaalia Allegiant -stadionilla elokuussa”, sanoi Raidersin presidentti Marc Badain. “Kultakuppi erottuu monien maailmanluokan tapahtumien joukosta, jotka isännöivät Allegiant-stadionilla, ja olemme innostuneita tuomaan Concacafin allekirjoitustapahtuman River Plate Paita maailman urheilu- ja viihdepääkaupunkiin.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.