NASCAR NASCAR: n huippusarjan

nimeämättä jättäminen NASCAR: n huippusarja on ilman otsikko -sponsoria.

NASCAR on ilmoittanut, että ylimmän sarjan nimeämisoikeuksien sponsorin sijasta se tunnetaan nimellä NASCAR Cup -sarja, jossa on neljä ”Premier Partneria” Busch Beer, Coca-Cola, Geico ja Xfinity.

“Tämä on ollut urheilumme monumentaalinen vuosi, jota korostavat merkittävät muutokset yritysmallissamme pitkäaikaisen elinkelpoisuuden ja kasvun takaamiseksi”, sanoi NASCAR: n presidentti Steve Phelps. ”Aloittaessamme tämän uuden luvun, meihin liittyy neljä hämmästyttävää tuotemerkkiä, joilla on syvälle juurtunut historia urheilun kaikilla tasoilla. Meillä on kunnia, että tämä eliittiryhmä edustaa NASCAR Cup -sarjamme tulevina vuosina. ”

Winston sponsoroi NASCARin huippusarjaa ensimmäistä kertaa vuonna 1971, ja Winston Cup -sarja tunnetaan kansallisesti, koska sarja laajeni eteläisistä juuristaan. Sponsorointi kesti vuoteen 2003 saakka, ja Top Sarja on, koska ne Racing Club de Avellaneda Paita Nextel, Sprint ja Monster Energy oli nimikkeen sponsoreina.

Uusi malli sisältää premium-omaisuutta jokaiselle kumppanille, ja Schalke 04 Paita jokainen kumppani omistaa yhdessä läsnäolon, joka on kytketty Cup-sarjan mestaruuskilpailuun ja All-Star-kisaan. Lisäksi kaikki neljä esitetään näkyvästi lähetys-, NASCAR-digitaalisten ja sosiaalisten kanavien, tapahtumaoikeuksien, markkinoiden tarjousten ja AT-AT-aktivointien kanssa.

“Tämä uusi malli tarjoaa pääministerimme, jolla on korkeampi integraatiotaso ja näkyvyys urheilumme kaikilla näkökohdilla”, sanoi NASCAR: n varatoimitusjohtaja Daryl Wolfe sekä myynti- ja operatiivinen johtaja. “Jokainen näistä kumppaneista on Gremio Paita osoittanut sitoutumisensa tuotemerkki-Loyal-faneihin ja olemme innoissamme siitä, kuinka nämä tuotemerkit nostavat NASCAR Cup -sarjaa.”

Busch Pole -palkinto jatkuu koko kumppanuutensa ajan, ja Busch sponsoroi NASCAR Cup -sarjan tapahtumaa vuonna 2020. Coca-Cola on tukenut NASCARia 50 vuotta ja on Cup-sarjan mestaruuspalkinnon esittävä sponsori, kun taas GEICO on ollut mukana, kun taas GEICO on ollut mukana Urheilu yli vuosikymmenen ajan ja esittelee kumppania osan kauden pistekilpailusta.

Xfinity aloitti kumppanuutensa NASCARin kanssa vuonna 2015 10 vuoden nimeämisoikeuksilla sarjaan, joka usein toimii Cup-sarjan yhteydessä. Xfinity ylläpitää Xfinity -sarjan sponsorointiaan ja sponsoroi myös vuoden 2020 NASCAR Cup -sarjan pudotuspeleissä Martinsville Speedwayllä sijaitsevan vuoden 2020 NASCAR Cup -sarjan Championship 4: n eliminaatiokilpailua.

”Ensimmäiset viisi vuotta kumppanuudesta NASCAR: n kanssa on ylittänyt odotuksemme, ja kauden mittainen kansallinen alusta on tarjonnut parannettua altistumista Xfinity-tuotemerkille ja antanut meille mahdollisuuden osoittaa, kuinka tuotteemme ja palvelumme parantavat tapaa, jolla kilpailufanit ilahduttavat tästä upeasta urheilusta, ”Sanoi Xfinity omistaa Comcastin brändikumppanuuksien varapuheenjohtaja Matt Lederer.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.