Uusi Stadium Luton Townille Power Court At Power Court At

Historia tehtiin tällä viikolla, koska Luton Borough Councilin suunnittelukomitea hyväksyi suunnittelun valtuutuksen uuden Lutonin kaupungin stadionin kehittämiseksi Power Courtissa. Tämä merkittävä päätös päättyy lähes 70 vuotta odottamaan klubia, joka on yrittänyt muuttaa ottaen huomioon 1950 -luvun.

Kokouksen aikana etenemisen valvontakomiteassa osallistuivat Luton Town Football Clubin toimitusjohtaja Gary Sweet sekä 2020 Developments Associates, Sean McGrath ja Michael Moran, jotka esittivät paljon etuja, jotka uusi stadion tuovat Klubille sekä koko naapurustolle.

Lopuksi huomautuksissaan toimitusjohtaja Gary Sweet osoitti myös klubin tavoitteet, jotka olivat kehitys eteenpäin:

Se nostaisi nopeasti jalkapalloilun kunnianhimoamme vielä yhdelle tasolle. Jos uudessa ympäröivässä Leicester City voi voittaa Premier League -sarjan, niin voimme niin, se lisää tukikohtaamme ja varmistaa, että Luton Town on pysyvästi taloudellisesti kannattava.

Sky Bet League One, English Football League (EFL) -puoli paljasti Power Courtin uuden stadioninsa suosimana paikkana joulukuussa 2015, kun taiteilijoiden vaikutelmat stadionista paljastettiin ensin yleisölle. Toukokuun 2016 aikana myös uuden stadionin suunnitelmien yksityiskohdat esiteltiin yleisölle Lutonin näyttelyesarjassa kymmenen päivän ajan. Näyttelyt avattiin Eric Morecamben aulassa Kenilworth Roadilla ennen siirtymistä Bury Parkissa sijaitsevaan sijaintiin ja sulkeutumiseen Bute Streetin hattutehtaalla. Monet tuhannet ihmiset osallistuivat, mukaan lukien klubin kannattajat ja asukkaat, jotka tarjoavat mahdollisuuden tyydyttää etenemisryhmään, kysy huolenaiheita ja herättää huolenaiheita. Kymmenen päivän kommentit olivat ylivoimaisesti positiivisia, ja 98%: n hyväksyntäprosentti vierailevien keskuudessa.

Sweet kommentoi:

Elokuussa 2016 2020 Kehitys jätti neuvostolle valvontatuomioistuimen hakemukset sekä Newlands Park, jotka validoitiin pian sen jälkeen. Julkisen kuulemisen aikana neuvostolle toimitettiin lähes 11 000 kirjettä kehityksen tueksi asukkaiden, parlamentin jäsenten ja julkisten henkilöiden kanssa, jotka kaikki lisäävät äänensä.

Siitä lähtien neuvosto on ahkerasti mennyt tarvittavan, samoin kuin haastavan prosessin kanssa hakemusten tarkastamiseksi, samoin kuin vaikka se on ollut pitkä, vedetty ja toisinaan, lannistava prosessi, neuvoston on annettava kiitettävä Tämän illan historiallisen päätöksen tekemiseen ei jätetä kiveä kääntämättä menetelmää.

Tämän päätöksen painovoimaa ja arvoa ei saa aliarvioida. Lutonin kaupungin jalkapalloseuran sekä omistautuneiden kannattajien – uuden talon turvallisuus Power Courtissa osoittaa, että voimme katsoa tulevaisuutta fantastisella optimismilla. Se osoittaa, että klubi pystyy kilpailemaan korkeammalla tasolla sekä kehitykseen kohti kunnianhimojamme paljon enemmän menestystä jalkapallokentällä. Kuitenkin, samoin kuin ehkä jopa paljon tärkeämpää, että voimme jatkaa sijainnin toimittamista Lutonin ihmisille kokoontua ystävien kanssa sekä kotitalouden kanssa yhteisönä, koska olemme ottaneet huomioon, että klubi alkoi vuonna 1885 – melkein melkein 135 vuotta sitten.

Kuuluisa uusi stadion tarjoaa myös paljon suuria mahdollisuuksia Lutonille ja sen kaupunkille. Tuhansia uusia työpaikkoja luodaan yhdessä uusien julkisten tilojen ja tilojen kanssa, joista Luton on puuttunut paljon vuosia. Ennen kaikkea se tuo kaivattua uudistumista Lutonin kaupungin keskustaan-elvyttämällä Eintracht Frankfurt Paita valtatuomioistuinta, aluetta, joka on ollut pääosin käyttämätön jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kenilworth Road on samoin kuin aina “henkinen koti” monille nykypäivän omistautuneille kannattajille. Se on ollut sijainti monille fantastisille otteluille vuosien varrella, voitot, piirtäminen tai tappiot. Se on pelannut paljon suurimmista joukkueista, samoin kuin pelaajista, joita maailma on nähnyt, sekä klubistamme että muista, samoin kuin on kärsinyt kaksi maailmansodasta sekä paljon fantastisia sosiaalisia murroksia matkan varrella. Se on ollut jatkuva lutonialaisten ja Luton Townin kannattajien elämässä. Se on nähnyt sekä ystäviä ja rakkaansa tulevia, samoin kuin mennä.

Mutta klubimme tulevaisuus on nuorten Montpellier HSC Paita kannattajien kanssa. Lapsesi ja lastenlapsesi. Tämän illan päätös osoittaa, että myös heillä on mahdollisuus kokea omat unohtumattomat hetkensä ja kokea kuulumisen tunne, kysymys sekä onnellisuus, jonka Luton Town Football Club voi toimittaa. Se on Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita voimakas tunne. samoin kuin tulevaisuus on valtatuomioistuimessa.

Tarkastelemme nyt tyydyttävää selvittää, että sekoitettua hyödyntää etenemistä Newlands Parkissa 30. tammikuuta, samoin kuin toivoa samoin positiivisesta lopputuloksesta.

Andarchectsin luomassa järjestelmä näkee uudet STadium muutti lähellä kaupungin rautatieasemaa, Power Courtissa

Andarchitects on suunnitteluyritys 17 500-paikkaisen stadionin tyylin takana.

Pääkuva (ylhäältä): Andarchectsin malli Power Court Stadium -suunnitelmat

Lähde: www.lutontown.co.uk

Kuvat, kohteliaisuus: Luton Town Football Club / 2020 Developments / Andarchects

#SportsvenueBusiness – Markkinauutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.