Vertaako itseäsi muihin urheilijoihin?

Tämän viikon urheilupsykologian podcastissa urheilun asiantuntijan peli, tohtori Patrick Cohn auttaa sinua arvostamaan omia urheilusi kykyjäsi sen sijaan, että huolestuisit siitä, mitä muut ajattelevat.

Mielenterveysohjaaja Dr. Cohn auttaa urheilijoita pääsemään eroon sosiaalisesta hyväksynnästä tai urheilijoista, jotka välittävät liikaa siitä, mitä muut urheilijat ajattelevat.

Dr. Cohn selviää siitä, kuinka perfektionismi liittyy huolestumiseen siitä, mitä muut ajattelevat ja kuinka keskittyä omaan peliisi. Opi olemaan tietoinen häiriötekijöistä ja kuinka keskittyä uudelleen, kun ajattelet liikaa kilpailijoista.

Kuuntele tämän kuukauden urheilupsykologian podcastia oppiaksesi parantamaan suorituskykyäsi suorituskykyäsi, jotka rajoittavat suorituskykyäsi.

Lataa urheilupsykologian podcast #73 (napsauta hiiren kakkospainikkeella ja “Tallenna nimellä” tietokoneellesi)

Tilaa urheilupsykologian podcast iTunesin avulla.

Tartu tohtori Cohnin ilmainen henkinen koulutus ja henkinen sitkeys urheilukirjoihin!

Lataa ilmainen urheilupsykologinen raportti henkisen pelin parantamiseksi!

Haluatko tohtori Cohnin vastaavan urheilukysymyksen henkisen pelin podcastissaan? Lähetä urheilupsykologinen kysymys tohtori Cohnille Peaksports.com -sivustossa.

Lisää itsetuntoa henkisen pelin valmennuksella!

Master Mental Game -valmentaja, tohtori Patrick Cohn, voi auttaa sinua tai urheilijoita, ikäisiä 12 -vuotiaita, päästä eroon henkisistä pelikysymyksistä henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä opiskelijamme sanovat?
“VAU!!! Mikä viikko minulla oli. Pystyin tekemään luottamuksen kanssa, joka antoi tyylini loistaa läpi – ei paljon enemmän pääsyä areenalle sillä ”peuroilla ajovaloissa”. Lopetin arvioinnin itseni esiintymisen aikana, ja lähdin todella areenalta sen jälkeen, kun kuvioni tuntui siltä, ​​että olisin kokenut hauskaa. Kiitos paljon.”
~ Julia Dreyer, kansallinen mestari hevosurheilu

Kaikille urheilijoille-Opi luottamusta lisääviä tekniikoita!

D Onko sinulla negatiivinen omakuva itsestäsi urheilijana, joka tukahduttaa luottamusta?

Riippumatta siitä, että yrität olla, etkö pysty ravistamaan päähän kiirehtivää epäilystä, kun koot kilpailusi?

Oletko merkinnyt itsesi häviäjäksi, huonoksi lähemmäksi tai keskinkertaiseksi urheilijaksi ja nämä etiketit pitävät sinut jumissa itsesäätiön ja päättämättömyyden rutissa?

Jos olet vastannut kyllä ​​mihin tahansa näistä kysymyksistä, tutustu itsevarma urheilija!

Luottavainen urheilija-CD- ja työkirjaohjelma on 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten. Tämä ohjelma on optimaalinen jokaiselle urheilijalle tai ohjaajalle, joka haluaa löytää todistettuja luottamusta lisääviä tekniikoita, jotka takaavat Corinthians Paulista Paita rakentaakseen huomattavasti itsetuntoa ja parantaa urheilun suorituskykyä.

Opi paljon enemmän yhdestä paljon suosituista CD -ohjelmistamme luottavaisessa urheilija -sarjassa…

Luottavainen urheilija: 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten

Tutustu kaikkiin luottavaisen urheilija -sarjan tuotteisiin!

Mitä asiakkaat sanovat?
”Ostin ensimmäisen kerran itseluottavan urheilijan nähdäksesi kuinka ohjelma meni ja heti näki tuloksia. Sitten ostin loput itseluottamusta urheilija -sarjasta ja olen havainnut dramaattisen parannuksen pelitasollani tai minun on sanottava johdonmukaisuus. Pelaan tällä hetkellä NCAA Vissel Kobe Paita Division 1 baseballia Lamarin yliopistossa, ja jopa valmentajani ovat havainneet muutoksen tavalla, jolla tekniikkaa peli. Asenteeni ja luottamukseni lautaselle. ”
~ Tylor Prudhomme (kuuntele hänen menestystarinaan)

”Olen ASP: n maailman karsinnassa ammattimainen surffaaja ja aloitettuaan” itsevarman urheilijan ”minulla oli melkein välitön muutos asenteessa omaan surffauskykyyn ja ajattelutapaan kilpailuun. Käyttämällä itsevarmoja urheilijoiden strategioita, itseluottamukseni on tehnyt täydellisen 180 astetta. Voitin paikallisen pro/am muutama viikko sitten, ja sain juuri vuoden paras tulos yhdessä viimeisissä suurissa tapahtumissa maailmanpiirissä viime viikolla Olympique Lyonnais Paita Brasiliassa! Se on salainen aseeni! ”
~ Shaun Burrell, ammattimainen surffaaja (kuuntele hänen menestystarinansa)

Nuorille urheilijoille ja vanhemmille – opi paljon enemmän siitä, kuinka auttaa lapsia parantamaan luottamusta nopeasti!

Meillä on sinulle loistava ohjelma, jota kutsutaan ”luottavaiseksi urheilulapsille: 7 päivän suunnitelma äärimmäisen itseluottamuksen rakentamiseksi”.

Luottavainen urheilulapsi on seitsemän päivän ohjelma urheiluvanhemmille ja lapsille nuoren urheilijan suorituskyvyn, onnellisuuden ja menestyksen parantamiseksi… urheilussa ja elämässä!

Luottavainen urheilulapsi on kaksi ohjelmaa yhdessä. Vanhemmille/valmentajille on käsikirja ja CD ja nuorille urheilijoille työkirja/CD.

Pakattu henkisillä menetelmillä, jotka sinä ja lapsesi voit alkaa käyttää heti, tämä ohjelma opettaa urheilijoillesi, kuinka tunnistaa luottamuspuskurit, käsitellä ennakoivasti niitä, hallita luottamusta heikentäviä odotuksia ja valmistautua henkisesti pysymään varmoja vastoinkäymisten kohdalla.

Lisäksi ohjelmamme opettaa sinulle, kuten SPnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.