Kuinka Ulster Rugby maksimoi digitaalisesti harjoittaakseen yleisönsä

tässä tilanteessa tutkimuksessa, urheilukonsultti Geoff Wilson selittää tarkalleen, kuinka Ulster Rugby pyrkii maksimoimaan digitaalisen olemassaolonsa harjoittaakseen faneja tehokkaammin ja tehokkaammin.

Ulster Rugby on Belfastissa sijaitseva asiantuntija rugbyjoukkue, joka kilpailee Nagoya Grampus Paita Guinness Pro14: ssä sekä European Rugby Champions Cupissa. Joukkue pelaa 17 700 CAPAICY Kingspan -stadionilla, ja tyypillinen läsnäolo on noin 16 000, mukaan lukien 10 000 kausilipun haltijaa.

Kuten kaikki asiantuntijaurheilujoukkueet, he toimivat nopeatempoisessa ympäristössä. Viestintätiimi, jolla on velvollisuus kaikkien viestinnän lähettämiseen, mukaan lukien otteluiden mainonta, sekä kausiliput, mediasuhteet, fanien vuorovaikutus (verkossa ja stadionissa), sponsoroinnin aktivointi, tuotemerkin hallinto sekä dilemmaviestintä, Oli vain kolme henkilöstön jäsentä.

Toimiakseen tehokkaammin klubi AS Monaco Paita käytti sisäistä videokuvaajaa ja graafista suunnittelijaa tarjotakseen heille enemmän ketteryyttä ja maksimoidakseen mahdollisuudet olla yleisönsä kanssa. Tällä on ollut valtavia etuja, kuten alla on esitetty.

Sosiaalinen media
Ulster Rugbylle sen sosiaalisen verkoston kanavat ovat keskeisiä sen Internet -sitoutumisessa.

Klubin materiaalistrategia tarjoaa ainutlaatuisen, monipuolisen ja kiinnostavan materiaalin kaikille sen Internet -kanaville. Alustoja käytetään yhä enemmän erilaisissa menetelmissä, samoin kuin ne ovat mukauttaneet materiaalistrategiansa osoittaakseen sitä.

Talon sisäinen graafinen suunnittelija on parantanut innovatiivista tulosta, ja grafiikat hyödynnetään useita kertoja päivittäin, mukaan lukien pelaajien lainaukset, pelipäivätiedot, ottelutilastot, hyvää syntymäpäiväviestejä, uutisia, joukkueiden ilmoituksia sekä kiinnitysaikatauluja.

Yllä ja alla: Ulster Rugby’s Insta -seinäkuvat

Pelaryhmä on ollut tehokkaasti kihloissa, ottaen rutiininomaisesti virallisen Instagramin, Twitterin ja Snapchat -tileiden ohjat, tuoden parempia sankareilleen ja tarjoaa heille käsityksen siitä, mitä tapahtuu jokapäiväisesti.

Yllä oleva on johtanut 17%: n vuosittaiseen sosiaalisen verkoston seuraajien lisääntymiseen kahden viime vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että Ulster Rugby on nyt Ison -Britannian että Irlannin Rugby Union Clubien kolmas suurin digitaalinen yleisö. Ulster Rugby toimii myös hyvin vuorovaikutuslukujen suhteen kaikilla sosiaalisen verkoston alustoilla, samoin kuin tällä hetkellä kaikkein kiinnostunein Facebook -yleisö kaiken tyyppisistä klubirugby -tiimistä Euroopassa.

Yllä: Infografia Ulster Rugbyn sosiaalisen verkoston yleisöstä

Tämä sosiaalisen median hyödyntäminen yhdistettynä kohdennettuihin pay-napsautuneisiin markkinointikampanjoihin on ollut elintärkeä piirtäessään uuteen asianajajaan. Ulster Rugby on ollut suurin tyypillinen osallistuminen Guinness Pro12/Pro14: ssä viimeisen kahden vuodenajan (melkein 16 000).

Videosisältö
Koska videomateriaali edustaa noin 80% kaikesta verkkoliikenteestä, Ulster Rugby, kuten monet klubit, paikkoja on suuri painotus varmistaakseen, että se luo riittävän korkealaatuista materiaalia kysynnän tyydyttämiseksi.

Kahden viime vuoden aikana sen YouTube -jäsenpohja on kasvanut yli 200 prosentilla, ja videonäkymät ovat lisääntyneet 300 prosenttia täsmälleen samalla alustalla; Kuten alla olevassa infografiassa korostetaan.

Tuona aikana Facebookin, Twitterin ja Instagramin kyky pitää videomateriaalia (vuodesta 2014) ovat parantuneet, mikä antaa Ulster Rugbylle tavoittaa enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen videosisällönsä kanssa. Itse asiassa Ulster Rugby raportoi, että videon käyttö on 213% korkeampi Facebookissa kuin sen YouTube -sivulla.

Yleisesti ottaen Ulster Rugby on siirtänyt painopisteen ottelukohtaisista haastatteluvideoista ja on sen sijaan kohdistanut resurssejaan persoonallisuuspohjaisen materiaalin luomiseen, mukaan lukien pelaajat, joko kulissien takana olevassa kulississa Ulster Rugby -ympäristössä tai naapurustossa, joka osallistuu Muutama vuorovaikutusaloitteistamme.

Fantastinen esimerkki tästä on äskettäinen istuntohaastattelu Australian maailmanlaajuisen Christian Lealiifanon kanssa, joka kattaa hänen varhaisesta nuoruudestaan menestyvään taisteluunsa leukemian kanssa viime aikoina.

Tarinani: Christian Lealiifano:

Erityinen kulissien takana oleva koulutusmateriaali on myös mennyt hyvin Ulsterin uskollisten ja yleensä rugby-fanien keskuudessa. Ulster Rugby ‘leikkaamaton’ docu-sarja on erinomainen esimerkki tästä.

Leikkaamaton jakso 1 videolinkki:

Kumppanit

Ulster Rugbylla on erinomainen salkku sponsoreista, jotka näkevät Internet -vuorovaikutuksen arvon ja haluavat lisätä arvoa digitaaliseen tarjoukseensa. Fantastinen esimerkki on Irlannin pankki, joka auttoi heitä lähettämään kauden esikauden ystävällistä ottelua verkossa Facebookissa.

Ulster v Wasps Facebook online -linkki:

Ulster Rugby työskenteli käyttäjien muuttavien tarpeiden tyydyttämiseksi radiokumppanin Q -radion kanssa pidentääkseen digitaalista tarjoustaan sisällyttääkseen podcast -sarjan, joka ominaisuudetPerusteelliset haastattelut pelaajien kanssa monista aiheista.

Podcast:

Kirjailijasta
Geoff Wilson johtaa Serbian Jalkapallomaajoukkue Paita omaa urheilukonsulttiaan, joka työskentelee asiakkaiden, kuten FIFA: n, UEFA: n ja FIBA: n kanssa ympäri maailmaa. Hän on myös Pohjois -Irlannin matkailun hallituksessa.

Voit noudattaa Geoffia Twitterissä @Geoffwnjwilson -linkkiä LinkedInissä osoitteessa LinkedIn.com/in/geoffwnjwilson tai vähentää hänelle sähköpostia osoitteeseen geoff@geoffwilsonconsultancy.com, jos haluat urheiluseurasi tai liittovaltion profiloidun UP: n ja tulevien kuukausien aikana.

Pääkuva (yläosa): Munster Creatives Master Preview.

Kuvia, kohteliaisuus: Ulster Rugby

#Sportsvenuebusiness – pitäen sinut tietämään!

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.