Global Hotel Valtavat voittojen nimeämisoikeudet Sydney

Accorissa, Tyynenmeren suurin hotelli -operaattori, on voittanut Stadium Australian nimeämisoikeudet, ja tunnettu sijainti Sydneyn olympiapuistossa aloittaisi siirtymisen Accor -stadionille.

Accor -stadion on yksi maailman monista mielenkiintoisista ja monimuotoisista kodin viihdepaikoista alueella, samoin kuin Sydney 2000 -olympialaisten ja paralympialaisten pelien keskipiste.

Stadionilla on kyky pitää näyttelyitä 100 000 katsojalle sekä yli 80 000 ihmistä istuville urheilutapahtumille. Tähän on kuuluneet maailmanlaajuiset näytökset, kuten Adele, AC/DC, Ed Sheeran sekä Taylor Swift, sekä urheilutapahtumat, kuten Alkuperä, National Rugby League Grand Finals, FIFA World Cup -karsinnat, sekä Bledisloe Cup sekä Brittiläiset ja irlantilaiset lionit rugby -testiottelut.

Accor -stadion piti Australian kansallisen naisten jalkapallojoukkueen The Matilasia Yhdysvaltoja vastaan levy -väkijoukon edessä lauantaina 27. marraskuuta.

Urheiluministeri Natalie Ward totesi, että NSW: Racing Club de Avellaneda Paita n hallitus oli tyytyväinen yhteistyöhön Accorin kanssa stadionin nimeämisoikeuksien sponsorina:

NSW on avoinna yrityksille ja olemme innoissamme alueellisista faneistamme yhdessä valtioiden välisten ja maailmanlaajuisten vierailijoiden kanssa, he voivat kokea uskomattomia urheilullisia sekä kodin viihdepaikkoja, kuten Accor Stadium.

Accor-stadionilla on välttämätön tehtävä pelata NSW: ssä vuonna 2022 samoin kuin sen ulkopuolella, samoin kuin en voi odottaa näkevänsä jälleen paikkoja, jotka ovat jälleen kerran täyttäneet ne, jotka nauttivat laajamittaisen online-tapahtuman kokemuksista.

Accor -stadion toimii pian yhden maailman suurimmista LED -videoiden näytöistä 1 200 neliömetriä. Tämä näyttö on vain yksi lukuisista uusista parannuksista, jotka parantavat katsojaa ja fanikokemusta, samoin kuin Accor -stadionin selkeä allekirjoitus.

Accorin Tyynenmeren toimitusjohtaja Simon McGrath totesi, että se oli luonnollinen kumppanuus johtavalle hotellin operaattorille, joka laajensi Accorin takuuta asiakkaille sekä kanta -asiakasjäsenen unohtumattomien kokemusten tarjoamiseksi heidän hotellin oleskelun ulkopuolella:

Accor on omistettu uskomattomien asiakaskokemusten tuottamiseen, samoin kuin Accor -stadion, joka vastaa tiukasti tämän vision kanssa. Olemme erittäin iloisia tästä kumppanuudesta, joka on sijoitus loputtomiin kokemuksiin, jotka tuovat ihmiset yhteen maailmanluokan konserteista sekä urheiluun että kotitaloustapahtumiin.

Tämä sitoutuminen ilmaisee myös tukensa matkailuun, vieraanvaraisuuteen, tapahtumiin ja matkoille, joilla on tärkeä tehtävä kulttuurissamme.

Herra McGrath totesi, että Accor-stadion täydentää All-Accor Online Limitless -tapahtumaa, Accorin palkittuja kanta-asiakasohjelmaa ja tuoda jäsenille lukuisia etuja:

Tärkeää on, että Accor -stadion tarjoaa meille mahdollisuuden esitellä erinomaista hotelli-, talo- ja lomakeskustuotteitamme sekä erittäin hienoimpia kanta -asiakasohjelmaamme – Accor Online Limitless.

All-Accor Online Endless lupaa antaa uskollisuuden jäsenille maailmanluokan kokemuksia hotellimme ulkopuolella. Tarjoamme jäsenille erityisiä rahaa ei voi olla-kokemuksia Accor-stadionin tapahtumaohjelmassa. Yhdessä neljällä Sydney -olympiapuistossa olevilla hotellillemme Pullmanin, Novotelin ja Ibis -tuotemerkkien kanssa sekä Accor -stadionin esittelyn kanssa, alue antaa ihmisille mahdollisuuden nauttia parasta vieraanvaraisuudessa ja online -viihdettä.

Stadium Australian toimitusjohtaja Daryl Kerry totesi, että sijainti oli jo tervetullut paljon yli 30 miljoonaa fania, koska se avattiin vuoden 2000 olympialaisten ja paralympialaisten pelaamisen yhteydessä, samoin kuin se oli nyt asetettu mielenkiintoiselle New Age Accor Stadium -sovellukseksi:

Olemme iloisia voidessamme yhteistyössä Accorin kanssa, kun toivotamme ihmiset takaisin katsomaan maailmanluokan urheilua sekä kotiviihdetapahtumia. Accor -stadionilla on myös välttämätön tehtävä naapurustossamme, jolla on erilaisia liiketoimintaa, naapurustoa sekä kulttuuritapahtumia eri toimintatiloissa sekä stadionin alueilla.

Sijainti on talo Socceroosille, Ampol Specify of Origin, Bulldogs, NRL, RabbTiohs, NSW Rugby, Football Australia Sao Paulo FC Paita ja Rugby AU.

Accor avasi Novotel -hotellin Sydneyn Darling Harborissa 30 vuotta sitten sekä nyt 395 hotellia, lomakohteita sekä alueen asuntoja sekä 18 000 joukkueen jäsentä. Accorilla on pitkäaikainen sitoutuminen Tyynenmeren urheilun, matkailun ja kulttuurin tukemiseen sekä kumppaniksi AFLW: n, AFL: n, NRL: n, NSWRL: n ja Netball Australian kanssa.

Kaikki – Accor Online Endless on elämän kanta -asiakasohjelma, joka ylittää hotellit ja tarjoukset. Se tarjoaa jäsenille todella mahtavia kokemuksia ja palkintoja. Kaikilla jäsenillä on kyky lunastaa palkitsemispisteet lippuista muutamalle Australian monille halutuille urheiluotteluille sekä kotiviihteelle sekä saavat erityiset kutsut palkitsemispisteiden lunastamiseksi loputtomista kokemuksista, joihin sisältyy pääsy siihen kaikki persOnal huippuluokan sviitti, jossa on muutamia Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita parhaimmista näkymistä kentälle.

Löydä paljon lisää kaikista – Accor Online Limitless -sivustolta, siirry osoitteeseen www.all.accor.com.

Hosting -oikeudet
Sydney pitää 11 ottelua FIFA: n naisten maailmancupissa vuonna 2023 neljällä lohkolla. Siinä on paljon enemmän otteluita kuin millään muulla Hold Cityllä, SFS: n seitsemällä pelillä sekä neljä Stadium Australiassa, mukaan lukien välierän ja finaalin.

Matkailuministeri Stuart Ayres totesi, että kiinnityslausunto on mielenkiintoinen virstanpylväs tiellä FIFA Women’s World Cup 2023 ™ -tapahtumaan:

Kyse on parhaiden urheilulajien sijoittamisesta sekä parhaimmista tiloista parhaimmista tapahtumista sekä Sydneyn pitämisestä Australian ensisijaisena vaihtoehtona urheilufaneille. Tämänkaltaisten suurten tapahtumien järjestäminen on elintärkeää tehtävien tuottamisessa sekä vierailijoiden talouttamme parantamisessa.

Tämä maailmancup vie naisten urheilun aivan uudelle tasolle. Kun lopullinen käynnistyminen Sydneyssä, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että olisimme pitäneet kilpailua, joka muutti naisten tärkeimpiä tapahtumia ikuisesti.

Urheiluministeri Natalie Ward totesi,

Ympäristö ympäri kaupunkia on varmasti sähköinen, koska pidämme otteluita ensimmäisestä päivästä lähtien finaaliin.

Fanit voivat absorboida ympäristön aivan uudessa SFS: ssä, ilahduttaa maailmanluokan FIFA-faneista sekä kokemuksen finaalista nautinnosta Stadium Australiassa.

FIFA: n pääsihteeri Fatma Samoura ilmoitti, että 32 joukkuetta kilpailee 64 ottelussa Australiassa ja Uudessa -Seelannissa.

Lähde ja kuvat, kohteliaisuus: Accor Stadium

ALSD Worldwide tarjoaa vuotuisen seminaarin ja näyttelyn 365 yhteisön lisäksi keskittyen lisäämään tuloja uusien rakennusten, uusinta- ja palvelulaajennusten avulla kapealla, mukaan lukien premium -istuimet ja vieraanvaraisuus, suunnittelu ja suunnittelu, fanikokemus, sekä Tekniikka.

Vuoden 2021 Hybrid-painos piti Liverpool Football Club, ja siinä oli korkean tason konferenssi, näyttely, joka esittelee teollisuuden johtavia tuotteita ja -palveluita, verkostoitumistapahtumien lisäksi Evertonin Goodison Parkissa sekä M&S Bank Areenalla. Vuoden 2022 tapahtuma julkistetaan lähipäivinä!

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinteollisuuden johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#Sportsvenuebusiness – johtava teollisuusuutisten, näkymien ja kehityksen alusto

Jaa tämä artikkeli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.