Kasvukielen ajattelutapa

Kuinka hienoimpia auttaa nuoria luomaan kasvun ajattelutavan? Tästä huolenaiheesta keskustellaan parhaillaan psykologialaboratorioissa, henkilöstöhuoneissa sekä urheiluharjoitteluun sekä maassa. Tässä blogissa tarkastellaan sellaista kielen tyyppiä, jota käytetään onnistuneen ajattelutavan helpottamiseen.

Kirjan kasvun ajattelutavan opettajan työpaja

20 vuotta sitten tämä kasvututkimus kasvun ajattelutavasta havaitsi, että hienovarainen muutos siitä, kuinka ylistät, että joku voi johtaa huomattavaan muutokseen heidän käyttäytymisessään. 86% lapsista, jotka olivat suostuneet älykkyydestään, pyysi tietoja siitä, kuinka heidän ikätoverinsa tekivät täsmälleen samasta tehtävästä. Vain 23% lapsista, joita oli suosittu ponnisteluista, pyysi tämän tyyppistä palautetta. Suurin osa heistä vaatii kommentteja siitä, kuinka Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita he voisivat tehdä paremmin.

Samoin harjoittelijat, joita oli suosittu luonnollisesta kyvystään, valitsivat todennäköisemmin helpompia tehtäviä tulevaisuudessa; valehdella tarkalleen kuinka menestyviä he olivat olleet; Nauti tehtävistä vähemmän; samoin kuin he todennäköisemmin toimittavat nopeammin.

Tutkimuksen hyödyntäminen

Viime vuosien aikana tämän tutkimuksen hyödyntämiseksi on lisääntynyt instituutioissa, jotka etsivät tarkalleen kuinka luoda kasvun ajattelutavan ”interventiot” kouluissa. Tämä vie usein joko kokoonpanot ja/tai ylistävät harjoittelijat, kun he yrittävät kovasti. Kokoonpanot voivat olla hieno menetelmä huomion kiinnittämiseksi; Kuitenkin yksinään, kertaluonteiset interventiot johtavat harvoin pitkän aikavälin käyttäytymisen muutokseen.

Samoin Carol Dweck varoitti juuri AZ Alkmaar Paita äskettäin myös ylistämistä. Hän sanoo: ‘Vaadimme samoin pitämään mielessä, että pyrkimys on keino lopettaa tavoitteensa löytää ja parantaa. Nykyään hyvin usein, kiitosta tarjotaan harjoittelijoille, jotka panostavat vaivaa, mutta eivät oppimista saadakseen heidät tuntemaan olonsa hyväksi tällä hetkellä: ”Suuri ponnistus! Yrit parhaasi! ” On hienoa, että harjoittelijat yrittivät, mutta ei ole hienoa, että he eivät oppi ”. Löytäminen on kasvun ajattelutavan painopiste, ei vain kovasti yrittämistä.

Joten, mitä voimme tehdä ylistäviä ponnisteluja ja juoksemista, mitä voimme tehdä? Tätä meiltä usein kysytään ohjaaja CPD -istuntoihimme. Lähtökohtana keskustellaan 8 käyttäytymistä kiitosta ja suuria huolenaiheita opiskelijoiden pyytämiseksi. Nämä alueet vaativat johdonmukaisesti vahvistettavaa ja suoritettavaa oikeaan aikaan.

Ehdotamme tämän erinomaisen raportin lukemista varten ohjeita siitä, kuinka hienointa tällaisten strategioiden toteuttamiseksi; Käsittely saavutustiloille henkisillä interventioilla. Siinä tutkijat ehdottavat, että vaikutusten maksimoimiseksi opettajien tulisi omaksua “varkain lähestymistapa”, joka ei sisällä “harjoittelijoille kerrontoaan, että he saavat interventiota auttaakseen heitä”.

Sala -alueet

Joten miltä salainen interventio, joka sisältää muutakin kuin pelkästään ponnistelujen ylistäminen? Inspiraatiota varten tarkistimme tämän blogin alussa mainitun alkuperäisen kasvun ajattelutavan tutkimuksen. Tutkimuksessa tutkijoilla oli hienovarainen muutos kielellä, jota käytettiin puhuessaan osallistujille. Voisiko jotain niin yksinkertaista kuin päivittäinen kieli, jota käytämme avustavan opiskelijoiden ajattelutavan?

Se, kuinka joku puhuu itsestään, on havaittu vaikuttavan siihen, miten he ajattelevat, tuntevat samoin kuin myöhemmin. Tutkimme tätä yksityiskohtaisemmin blogissamme, 6 menetelmää puhua itsellesi paremmin. Paljon parempi itsepuhe River Plate Paita voi auttaa harjoittelijoita käsittelemään hermojaan, parantamaan luovuutta, pysyvyyttä ja motivaatiota. Itsepuhetta opetetaan kuitenkin harvoin nimenomaisesti opiskelijoille. Se on usein jotain, jonka oletamme, että ihmiset pärjäävät hyvin.

Joten, millaisia lauseita voimme motivoida harjoittelijoita ilmoittamaan itselleen?

“Uskon, että voin parantaa.”

“En ole vielä hieno … vielä.”

“Vaaditaan selvittää, mitä minulta puuttuu.”

“Aion löytää tarkalleen kuinka he tekevät sen.

“Mitä muita strategioita voin käyttää?”

“Virheet voivat auttaa minua oppimaan.”

“Tämän päivän ponnistelu on huomisen palkkion arvoinen.”

“Vaaditaan jatkaa yrittämistä vähän kauemmin.”

“Kuka voin pyytää palautetta/neuvoja?”

Pieni takaisku? Suuri paluu! ”

Yllä olevat lauseet eivät yksinään siirrä harjoittelijaa kiinteästä kasvun ajattelutapaan. Uskomme kuitenkin, että enemmän kasvun ajattelutavan motivointi voi olla loistava lähtökohta.

Lopullinen ajatus

Kieli, jota hyödyntämme itsellemme itsellemme, voi siirtyä tarkalleen miten ajattelemme, tuntea sekä suorittaa. Se voi olla jotain niin yksinkertaista, että unohdamme sen usein. Se ei vaadi kaikkia laulamista ja tanssia koskevaa interventiota – vain hienovarainen, mutta tietoinen päätös opettaa harjoittelijoille hyödyllisiä menetelmiä puhuakseen itselleen.

Vielä lisätietoja tutustu sivulle tarkalleen kuinka luoda kasvuajattelua, josta löydät linkkejä blogeihin ja tutkimukseen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.