Mistä luottamus tulee golfista?

Onko golfpelaajalta itseluottamusta?

Oletko vanhempi nuoren golfpelaajan kanssa, joka kilpailee paljon, mutta golfpelaajastasi näyttää puuttuvan luottamusta paineen alla?

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologian ammattilainen ja Golfer’s Mental Edge CD -ohjelman kirjoittaja, opettaa amatööriä matkustamaan asiantuntijoiden golfarit tarkalleen kuinka parantaa heidän henkistä golfpeliä hyödyntäen golfpsykologiatekniikoita, jotka on perustettu uransa viimeisen 20 vuoden aikana.

Tämän viikon golfpsykologian istunnossa golfammattilaisen henkinen peli ja Golf -henkisen pelin kirjoittaja Dr. Cohn vastaa urheilun vanhemman huolenaiheeseen 9 -vuotiaasta tyttärestään.

Tässä on huolenaihe, jota Sid kysyy tällä viikolla:
”Minulla on 9 -vuotias nainen golfpelaaja, joka kilpailee käytännössä joka viikonloppu. Hänellä on kuitenkin itseluottamusta ja kun hän tuntee painostuksensa, hänen pelinsä vähenee. Voiko ohjelmasi auttaa häntä? ”

Cohn: ”Työskentelen erittäin nuorten urheilijoiden kanssa, ehdotan kuitenkin, että golfarien kanssa, jotka ovat 11 ja nuorempia, että aloitamme toisella sijainnilla ja teemme sitten koko henkisen pelin valmennuksen … kuitenkin siinä iässä sinä olet sinä iässä Voi olla paljon parempi tarjota hänelle joitain resursseja, jotka Stade Rennais FC Paita auttavat parantamaan hänen luottamustaan. ”

Kuuntele alla olevaa ääntä kuullaksesi, mistä tohtori Cohn toteaa Tigres UANL Paita luottamuksen golfiin, tulee:

Tilaa golfpsykologian podcast iTunesin kautta

Vanhemmat ja valmentajat: lisää luottamusta ja menestys nuorilla urheilijoilla

Korkeimman urheilun vanhemman verkkosivuston omistajat tohtori Patrick Cohn ja Lisa Cohn perustivat lasten urheilupsykologian auttamaan vanhempien, valmentajien ja henkisen pelin ammattilaisia lisäävät nuorten urheilijoiden luottamusta ja menestystä.

Korkeimman urheilun vanhemman perusti tohtori Patrick Cohn, johtava “henkisen pelin” asiantuntija, samoin kuin hänen sisaruksensa Lisa Cohn, vanhemmuuskirjailija ja urheilun äiti neljään lapseen.

Kids Sports Psychology tarjoaa urheiluvanhemmille, valmentajille sekä opettajille, joilla on huippuluokan ohjelmia urheilun vanhemmuuden ja nuorten valmennustaitojen parantamiseksi lasten henkisen pelin sitkeyden ja menestysurheilun lisäämiseksi.

Nuorten urheilupsykologian erityisjäsenenä voit saada pääsyn kaikkiin artikkeleihin, videoihin, ääniin sekä henkisen sitkeyden e-kirjoihin kaikenlaisista tietokoneista maailmassa! Voit tulostaa täysin ilmaisia artikkeleita sekä ladata e-kirjoja, jotka auttavat nuoriasi lisäämään nopeasti luottamusta ja menestystä urheilussa!

Opi paljon lisää lasten urheilupsykologiasta tänään.

Lisää luottamustasi ja keskitytään ammattimaiseen henkisen pelin valmennukseen!

Master Mental Game -kouluttaja Dr. Patrick Cohn voi auttaa sinua valloittamaan henkisen pelin ongelmasi henkilökohtaisella valmennuksella.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin kanssa itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTimen tai puhelimen kautta. Soita meille tietullia täysin ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme valmennusohjelmista!

Mitä mielenterveyden valmennusharjoittajamme sanovat?
”Assoit minua rutiinissani – se on käytännössä kuin sillä on virtaus siihen – vedät klubisi ja kasvatat siihen. Sinun pitäisi liukua rutiinilla. Se on, kun yrität saada itsesi pysymään poljinnopeudella; Rutiini tuntuu synkronoidusta. Minua avustaminen rutiinin virtaukseen on ollut valtava apu. ”
~ Joe Durant, PGA -matkan voittaja

Opi todistettuja tekniikoita toteuttaaksesi itseluottamusta!

Koetko herkästä luottamuksesta jätettyjen osumien jälkeen, pelaamalla tiukasti tai korkeilla odotuksilla, jotka heikentävät luottamusta tai kyvyttömyyttä pelata sekä kurssilla?

Jos koet keskittymisen puutteesta, matalasta luottamuksesta tai muista henkisen pelin haasteista kurssilla, et voi saavuttaa todellista golfpotentiaaliasi …

Menestyneet golfarit ovat löytäneet tarkalleen, kuinka toteutetaan korkeimmalla luottamuksella kilpailuun, joten olemme Kawasaki Frontale Paita perustaneet golfaajan Mental Edge -työkirjan sekä CD -ohjelman auttamaan sinua tekemään tämän!

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää kahdeksan parasta henkistä harjoittelua, jotka lopetan henkilökohtaisten harjoittelijoiden kanssa auttaakseni heitä lisäämään henkistä peliäan ja parantamaan johdonmukaisuutta kurssilla.

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää 8 luottamusta lisäävää CD-levyä, MP3-äänitallenteita sekä 8-istunnon golfarin Mental Edge -työkirjan.

Golfaajan henkinen reuna: 8 viikon suunnitelma korkeimmasta luottamuksesta

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?
”Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi! En osaa kertoa sinulle tarkalleen kuinka selvästi pystyin uskomaan kaikkien neljän kiertueen koulun aikana. Helppo pelisuunnitelma, jonka annoit minulle todella keskittyi minuun. Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi turnauksen aikana. Riippumatta tarkalleen kuinka paljon painostusta oli, pystyin hallitsemaan ajatuksiani ja toteuttamaan. Sano kiitos tohtori Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA-kiertue

”Pelataksesi hyvin, sinun on uskottava, että voit pelata hyvin. Luottamus menee pitkä menetelmä golfissa. Patrick on perustanut exceLlent -järjestelmä, joka auttaa minua parantamaan luottamusta ja yleistä henkistä menetelmääni golfiin. ”
~ Brian Watts, 11-kertainen mestari PGA Japanin kiertueella

Opi tehokkaita golf -luottamisstrategioita!

Teetkö minkäänlaisia “kalliita” henkisiä pelivirheitä preshot -rutiinisi aikana?

Katso: 6 kallista virhettä golfarit tekevät preshot -rutiininsa kanssa

Lataa täysin ilmainen golf -luottamusraportti!

Täältä löydät suosituimmat mielenterveystekniikat, jotka sinun preshot -rutiinisi tulisi sisältää, 6 menetelmää henkisen rutiinisi hajoaa, miksi päättämättömyys on pahin vastustajasi golfissa ja enemmän!

6 ‘kalliita’ virheitä golfarit tekevät preshot -rutiinillaan

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?

”Viime vuonna tällä hetkellä vanhin lapseni Martin putosi 3 metrin päässä puusta ja rikkoi molemmat kätensä. Hieman hankalaa hänen golfinsa että koripallon suhteen.
Otin päätin ilmoittautua sivustollesi ja sitoutua hänen kanssaan nuorten keskittymisohjelmaan saadakseni mahdollisuuden perustaa urheilun henkinen puolen.
Parannus on ollut erittäin suuri ja olen erittäin onnellinen siitä, kuinka hän nyt valmistautuu, soittaa, ja arvioi hänen esityksiään, koska hän on osoittanut erinomaisen kypsyyden kymmenen vuoden ikäiseksi. Olen positiivinen, että nämä taidot pitävät häntä suuressa suhteessa tulevaisuuteen. ”
~ Nigel, urheilu vanhempi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.