Pan Am -pelit suuntautuvat Kolumbiaan vuonna 2027

Barranquilla, Kolumbia, isännöi vuoden 2027 Pan American Games -tapahtumaa maan 40 -vuotisjuhlaan isännöimällä ensin Multisport -tapahtumaa, joka yhdistää urheilijat pohjoisesta, Keski- ja Etelä -Amerikasta.

Barranquilla oli ainoa kaupunki, joka teki muodollisen ehdotuksen Panam Sports Continental -keholle. Se isännöi aiemmin vuoden 2018 Keski -Amerikan ja Karibian pelejä.

“Tämä nimitys, jonka Panam Sports on tekemässä ”Pandemiasta huolimatta he uskoivat edelleen meihin ja pyrkivät poikkeuksellisena työskentelemällä ahkerasti Cali 2021: n ensimmäisissä juniori -amerikkalaisissa peleissä, mikä tekee meistä erittäin iloisia ja motivoituneita. … Haluan kiittää presidentti Ivan Borussia Monchengladbach Paita Duquea rajoittamattomasta tuesta, jonka hän on meille antanut viime kuukausina. Tiedämme pyrkimykset, jotka hän ja kaikki Calin ja Barranquillan hallituksen ja urheiluviranomaiset ovat esittäneet mannermaisen urheilun ja Amerikan nuorten, jotka epäilemättä edustavat tulevaisuuttamme. ”

Kilpailu järjestetään Amerikan kansakuntien urheilijoiden keskuudessa joka neljäs vuosi vuonna ennen olympiakisojen kesäpelejä. Vuoden 2019 peleihin osallistui 6 680 kilpailijaa 41 maasta. Kolumbia isännöi myös Junior Pan Am -pelejä vuonna 2021 50 prosentin fanikapasiteettilla, kun se alkaa 25. marraskuuta sen jälkeen, kun se on lykätty alkuperäisestä syyskuun päivämäärästä pandemian takia.

Pan American Games -lehden viimeaikainen painos tapahtui Limassa, Perussa vuonna 2019, kun taas Santiagon on tarkoitus viedä pelit Chileen vuonna 2023. Pan Am -pelejä on isännöinut 16 kaupunkia 11 maassa; Meksiko ja Kanada ovat isännöineet kolme kertaa kappaleelta. Yhdysvallat isännöi viimeksi vuonna 1987 Indianapolisissa; Yhdysvallat on voittanut mitalien määrän jokaisessa Pan Am Sport Club Internacional Paita -pelissä paitsi avajaiset vuonna 1951 Argentiinassa ja vuoden 1991 tapahtumassa Havannassa.

Vaikka Pan AM -pelejä näytetään edelleen melkein Tottenham Hotspur Paita kaikissa maissa pohjoisesta, Keski- ja Etelä -Amerikasta, sen kattavuus maailman kohtauksessa on viime vuosina hajotettu. Sen jälkeen kun vuosikymmeniä kääntyi ABC: n ja CBS: n välillä virallisina lähetystoiminnan harjoittajina yhdessä TNT: n kanssa vuonna 1991, tapahtumasta ei ole tapahtunut merkittävää verkon kattavuutta ottaen huomioon, että Havanna on kattavuus ottaen huomioon, että sitten johdolla tai espanjankielisessä televisiossa on sitten olemassa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.