Atlanta Hawks äänesti nro 1 yleisessä pelikokemuksessa

Atlanta Hawks ja määritteli Farm Arenan istuvan liigan viimeaikaisten kyselyjen tulosten huipulla, jotka mittaavat kausilippujen jäsentä täydellisen tyytyväisyyden useissa tärkeissä faneiden kokemusluokissa.

Liigan laajuisella osallistumisella ja lukemattomilla tutkituilla jäsenillä Hawks valmistui parhaan joukkoon pelin sisäisessä kokemuksessa toisena vuonna peräkkäin; Laaja luokittelu, joka koostuu alueista, joilla joukkue arvioi erittäin: areenan johtajat, pelin sisäinen viihde, areena-tekniikka, areenan vähittäiskauppa, arenan sisäinen ruokakokemus sekä enemmän.

Kahdeksankymmentäyksi prosenttia Hawks-kauden lippujen jäsenistä luokitteli pelikokemuksen joko “erittäin tyytyväiseksi” tai “erinomaiseksi”.

Atlanta Hawksin toimitusjohtaja Steve Koonin sekä Farm Arenan määrittely: sanoi:

Olemme uskomattoman iloisia saamme tämän reaktion jäseniltämme. Olemme ylpeitä siitä, että tuota faneillemme unohtumattomia kokemuksia SSC Napoli Paita joka kerta, kun he menevät määrittämään maatila -areenalle, samoin kuin nämä tulokset ovat validointi, että olemme parhaalla tiellä.

Hawks varmisti myös 5 parhaan joukon sijoitukset yleensä täydellisessä tyytyväisyydessä sekä web-promoottoripisteissä. Web -promoottorin pisteet astuu tarkalleen kuinka todennäköisesti yksityinen on ehdottaa kausilippuja kaverille tai kollegalle.

Brett Stefansson, EVP ja Specify Farm Arenan toimitusjohtaja, sanoi:

Mikään ei tee meistä onnellisempia kuin nähdä, että fanimme ilahduttavat itsestään rakennuksessamme. Atlantalle selkeän ilmapiirin tuottaminen, joka kattaa kaupungin kulttuurin ja fanimme, oli motivaatio Maatita -areenan muutoksen taustalla sekä olemme innoissamme, että jäsenemme ilahduttavat sekä arvostavat sitä.

Hawksin konserttiklubi-Uusin premium-alue All-New Specify Farm Arenalla

2020-21 Hawks-jäsenyydet ovat parhaillaan myynnissä faneille, jotka Bayern Munich Paita ajattelevat lippujen ostamista koko kaudelle, joka sisältää myös pääsyn tapahtumiin, kuten joukkueen tyydyttäminen, lukuisten muiden erityishyötyjen joukossa. Erityiset paikat tarjoavat pääsyn erityisiin premium-alueisiin, joissa on kokki inspiroima ilmainen ruoka ja juoma.

#Truetoatlanta

Kuvia, kohteliaisuus: Atlanta Hawks / Hok

#NBA #Fanexperience #Arena #Sports Newcastle United Paita #Basketball #SportsBiz #SportsEnCommentment

Liverpoolin jalkapalloseuran Anfield-stadionilla pidettävä ALSD Worldwide -lehden vuoden 2020 painos-Euroopan johtava premium-istuin- ja vieraanvaraisuusteollisuus, joka pidetään 12.-13. Lokakuuta-korkean tason seminaarissa keskityttiin tarkalleen kuinka parantaa tuloja uusilla rakenteilla, uusinnoilla sekä Palvelun laajennukset, kulissien takana olevat sijaintimatkat, verkostoitumistapahtumat sekä näyttely, joka esittelee viimeisimmät tuotteet, palvelut ja ratkaisut.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma premium -istuimelle ja vieraanvaraisuusalalle

#ALSD – Premium -istuinteollisuuden johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan

#SportsvenueBiz

#Sportsvenuebusiness – johtava teollisuusuutisten, näkymien ja kehityksen alusto

Jaa tämä artikkeli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.