Louth GAA antoi suunnittelun suostumuksen uudelle stadionille

Louth GAA Irlannin tasavallassa vahvistettu viime viikolla, Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita että klubille on annettu suunnittelun suostumus uuden 14 000 kapasiteetin huippuluokan stadionin etenemiseksi Dundalkissa .

Louth GAA vahvisti lausunnossaan viime viikolla:

Lukuisten väärien aamunkoittojen sekä tyhjentävän prosessin määrittämiseksi gaelilaisten peleihin alueen Louthissa on ilo paljastaa, että Dundalkin sisätiellä sijaitsevalle paikkakunnalle on tänään annettu suunnittelulupa.

Uuden talon edistämisen myötä aloitimme nyt varainhankinnan uudelle, huipputekniselle stadionille.

14 000 kapasiteetin areena koostuu 4 080 istuvasta jalustasta, joka sisältää kaksi kioskia, neljä pukeutumistilaa sekä fysiohuone, jokaisella on käymälöitä ja suihkut. Siellä on kaksi ottelun virkamiehen huonetta, joissa jokaisessa on wc sekä suihkutilat, lääketieteellinen tila, jossa on wc ja toimisto sekä vammaisten käymälöiden kanssa.

Maan vastakkaisella puolella olevalla seisovalla terassilla on 8 470 katsojaa miesten ja naispuolisten käymälöiden kanssa, katsojien joukkuehuone, kaksi kioskia, kolme lehdistöä ja varastossa. Tavoitteiden takana on kaksi seisovaa aluetta, joista jokaisella on kyky 725 ihmistä.

Kaksikymmentä kääntölaitetta palvelee puolustajia, jotka menevät sisätilanteen sisäpuolelle 10 Turniles, joka sijaitsee Dkit Sport -sisäänkäynnissä. Siellä on paikan päällä automaattinen pysäköinti 70 autolle ja kuorma-autolle-24 niistä vammaisille kuljettajille-samoin kuin kaksi linja-autojen pysäköintialueita.

Kuvia, kohteliaisuus: Louth GAA

145 m x 90m ensisijainen sävelkorkeus valaisee 800 lux-valonheittoa, joka sopii televisioituihin peleihin, lämmittelykorkeudella, 90m x 65 metriä, joka valaisee 200 lux-valoa.

Gaelic Athletic Associationin (GAA) presidentti John Horan oli Dundalkissa viime tammikuussa kääntääkseen virallisesti SOD: n uuden Louth GAA -stadionin alueelle, jota kehitetään sisätiellä. Presidentti Horan sai sen poistamaan, että Croke Park oli 100% tämän työn takana ja lupasi tehdä työstä “yhden hänen prioriteettinsa eteenpäin”.

Sivustolla on, koska se on suurella täyttö-, tasoittamisella sekä suunnittelun suostumuksella, koska klubi todella toivoo siirtyvän seuraavaan vaiheeseen mahdollisimman pian. Louth GAA käynnisti virallisesti heidän Wee Real Madrid Paita -alueensa kaksoiskotivetona, joka on läänin ensisijainen varainhankintatapahtuma uudelle stadionille. Tasvotus asetettiin pitoon, koska COVID 19 Pandeemian alku on kuitenkin julkistettu uusi 4. huhtikuuta 2021 päivämäärä, jossa kaksi kotia on valmis.

Lähde ja kuvat, kohteliaisuus: Louthgaa.ie

#LOUTHGAA #GAA #SportsBiz #StadiumDesign

ALSD Worldwide – Euroopan johtava premium -Seat & Sports Hospitality -sektorien tuleva hybridi -painos – keskittyy tulojen parantamiseen uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelunlaajennusten ja tekniikan avulla Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita sekä uudelleen avaamiseen luottamuksella. Fyysinen tapahtuma-joka pidetään Liverpool FC: n Anfield-stadionilla ja Ungerboeckin voimanlähteellä-on täysin virtualisoitu, tervetulleeksi henkilökohtaisesti sekä etäyhteisöihin.

ALSD Worldwide toimii korkean tason konferenssina, jossa kaikki istunnot ovat suoratoistetut, näyttelyhalli (fyysinen ja virtuaalinen), Anfieldin kulissien takana olevat matkat, Goodison Park sekä M&S Bank Arena (fyysinen ja virtuaalinen) sekä Verkottumistapahtumat (fyysiset ja virtuaaliset) varmistavat optimoidut mahdollisuudet tiedon jakamiseen, verkkoon ja liiketoimintaan.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille

#ALSD – Premium -istuinteollisuuden johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan

#SportsvenueBiz

#Sportsvenuebusiness – johtava teollisuusuutisten, näkymien ja kehityksen alusto

Jaa tämä artikkeli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.